Om os

2 restauranter og en café

Det Røde Pakhus

Velkommen til restaurant Det Røde Pakhus som ligger i hjertet af Rønne på solskinsøen Bornholm. Vores fælles mål er lysten til at overraske vores gæster og give en madoplevelse “lidt udover det sædvanlige”. Vi har dagligt åbent både til frokost og aften. Vores frokost består af både nytænkte stykker smørrebrød samt en dagligt skiftende menu. Der er både lidt til den “lette sult” eller til en længerevarende oplevelse. Til aften serveres gerne en totaloplevelse og vores menuer skifter efter årstidernes råvarer, så vi altid serverer det bedste af det bedste. Menuerne matches naturligvis med skønne vine, most eller safter. Velkommen!

Troels & Daniel

Kaffebaren i Rønne

Kaffebaren er vores sidste skud på stammen og her finder du Nathalie Stobberup med ansvaret for friskbrygget kaffe, juice, smoothie, sandwich og hjemmegjorte kager til den søde tand.

 

Vi laver alt fra bunden - kvaliteten er i toppen!

Restaurant Molen

På molen i Nexø finder I Restaurant Molen. Vi har på 1. sal den skønneste udsigt over Østersøen hvor vi jonglerer med havfriske fisk og skaldyr. Hos os kan I trygt nyde det bornholmsk-inspirerede køkken som vi sætter stor ære i at arbejde med. Fælles for et besøg på Restaurant Molen er en oplevelse hvor vi har nutidens råvarer i fokus. Også her har vi både åbent til frokost samt aften. Til frokost tilbyder vi både smørrebrød samt en havfrisk menu. Til aften tilbyder vi en menu med mulighed for diverse tilkøb. Også her sammensættes vores mad med skønne vine, most og safter, for at give vores gæster en helhedsoplevelse. Er du/I ikke til den store sult, har vi i underetagen en lille vinbar, hvor vi serverer lette snacks-anretninger.