Menu

Aftenen på Det Røde Pakhus

Her kan I følge med i menuerne vi serverer.
Som udgangspunkt løber vores menuer 14 dage men vi tager forbehold for at vi ændrer dagligt i menuerne.
Information om indhold af allergener i vores retter kan fås hos personalet.

AFTEN FRA 11/10:

Baksuld - Porre - Chips

Laks - Musling - Purløg

And - Jordskokker - Rødvin

Valnødder - Karamel - Vafler



4-retters menu + det løse 475,- kr. pr. mave 

inklusive vinmenu 950,- kr. pr. mave

4-retters menu + det løse, velkomst, vinmenu, kaffe og filtervand
995,- kr. pr. mave

Hele pakken ”alt inklusive”
1.750,- kr. pr. mave

Tilvalg af retter:
Tilvalg af Kaviar 75,- Kr.


Tilkøb Kaviar - Kammusling - Urter 145,- Kr.
Tilkøb Oste – Frugtbrød – Oliven – Honning 3/5 stk. 95,- / 145,- Kr.

Tilvalg af vin:
Udvidet vinmenu 200,- Kr. 
Velkomst fra 95,- Kr.



SMØRREBRØDS EKSEMPLER:


Saltstegt sild - Løg - Rødbede 85,- Kr.


Kyllingesalat - Karry - Porre 95,- Kr.


Tomat - Rygeost - Kartofler 90,- Kr.


Okse - Pickles - Karse 95,- Kr.


Kalvespidsbryst - Perberrod - Urter 90,- Kr.

Postej – Svampe – Sylt 85,- Kr.

 3/5 Oste – Frugtbrød – Oliven – Honning 95/145,- Kr.


Citron - Vanilje - Chokolade 75,- Kr



Lune retter:

Pariserbøf 155,- Kr.

Rødspætte - Brød - Reje 145,- Kr.

Bisque - Rejer - Sylt 135,- Kr.


Bestil bord her

Vi skifter vores menukort efter sæson.

Gerne en gang om måneden. Følg med her på siden hvor vi giver informationer om hvad der tilbydes. 

Der kan være ændringer i menuen på dagen, så dette tages der forbehold for.