Menu
Aftenen på Det Røde Pakhus
Menu
Frokost
Marineret sild med æg og tomat 125,-
Kryddersild med tomat og baconmarmelade 135,-
Stegt sild i asiatisk lage med kartoffelkompot 135,-
Saltstegt sild med rødbede, bløde løg og sennep 135,-
Rejer med asparges, mousseline og pocheret æg 160,-
Røget laks med dild stuvede kartofler 170,-
Lakse salat med grønne asparges og purløg 155,-
Stegt grisebryst med rødkål, agurk og brun sauce 145,-
Skinke fra slagter Munch med sylt og asparges 150,-
Nye kartofler med ramsløg, sylt og bacon 135,-
Kyllingesalat med asparges, bøgehatte og skind 140,-
tatar med estraconcreme og røsti 145,-
2 stk uspecificeret smørrebrød 220,-
Aften
Menuen 03/07 til og med d. 30/07-2024
Snacks
Laks - Æbleskive
Churro - musling
Brandad – Rogn - glaskål
Makrel - andelever - soya
Vores brød – Unika Smør
Menu
Tomat - Rød Karry - Jomfruhummer
Rødspætte - Vadouvan - gul squash
BBQ Poussin - Rygeost - Grønt
Poussin - Kirsebær - Løg
Harve - Stikkelsbær - Kornblomst
Røde bær - Palova - Hybenrose