Menu

Aftenen på Det Røde Pakhus

Menu

Se her:

Hver advents søndag tilbyder vi følgende:

Frokost:

Sildebord - æg - tomat - kapers - løg

Gris - svær - Rødkål - stegte kartofler - SOVS

Ris a la mande - Kirsebærsauce

pris Pr. mave 295,-

 

aften i advent (Jule inspireret dessert aften)

 

snacks

Forreet

Hovedret

4 desserter

Pris Pr. mave 495,- med velkomst - 3/4 vine - filtervand 895,-  

 

 

Frokost (eksempel)

Marineret sild - Æg - Tomat

125,-

Kryddersild - Bacon marmelade - Æg

135,-

Stegt sild i lage - Kartoffelkompot

135,-

Laksesalat - Sylt - Urter

130,-

Æg & Rejer - Sat mousseline

155,-

Fiskefilet - Rejer - Citron

175,-

Lun leverpostej - Svamp - Sylt

135,-

Stegt gris - Rødkål - Brun sauce

145,-

Bøfsandwich

150,-

2 stk uspecificeret smørrebrød 225,-

Tilvalg:

30 g caviar - creme fraiche - Blinis

445,-

 

Oste med garniture 

2 stk / - 4  stk / 6 stk     

75,- / 95,- / 105,-

 

Dagens dessert 

90,-

 

Kontrakaffe med petit fours 

65,-

 

Aften      

 Menuen 22.11 til  d. 22/12-2024  

 

Menuen

Laks 42 - Spinat - Muslingefløde 

 

Det bedste fra anden - Æble - Maderia*

 

ASIAN gris - Svampe - 5 Spice

 

And - Sauce Mystique - Rødbede

 

Mandarin en Surprise

 

"kuglen" - Ris a´la Mande - Kirsebær*

 

Hovedretten (AND) 275,-

3 retter 375,- / 4 retter 425,-

3 glas vine 375,- / 4 glas vine 425,-

6 retter & snacks 695,-*

GLAD AFTEN: Snacks -Velkomst - Vand - 6 rettersmenu med drikke menu 1495,-

 

TILVALGENDE:

 

Vores snacks skifter dagligt 95,-

Snacks med drink: 175,-

Snack med bobler 205,-

 

30 g caviar - Scone - Creme fraiche 

445,- pr. mave

 

Det bedste fra anden - Æble - Maderia

145,-

 

Oste - Honning - Brød 

2 Stk 75,- / 4 stk 95,- / 6 stk 105,- pr. mave

 

"KUGLEN" - Ris a´la mande - Kirsebær

125,- pr. mave

 

Kontra kaffe - Hjemmelavet chokolade 

65,- pr.  mave

 

Bestil bord her
Vi skifter vores menu efter sæson.
Vi køre den gerne 2-3 uger. Følg med her på siden hvor vi giver informationer om hvad der tilbydes. 
Der kan være ændringer i menuen på dagen, så dette tages der forbehold for.