Menu

Aftenen på Det Røde Pakhus

Menu

Frokost

Marineret sild med æg og tomat 125,-     
Kryddersild med tomat og baconmarmelade 135,-
Stegt sild i lage med sennep og rødbede 135,-
Rejer med  mousseline og pocheret æg 160,-
Lakse salat med Radise  155,- 
     

Makrel salat med ramsløg og æggeblomme creme  130,- 

Nye kartofler med skinkesalat og rødvinssyltet rødløg 135,-
Kyllingesalat med , bøgehatte og skind 145,-

leverpostej med svamp og rødbede 135,- 

oksecuvette, gastrique og svamp 195,- 


2 stk uspecificeret smørrebrød 220,-                                                                                                                

 

Aften      

 Menuen 20/09 til  d. 20/10-2024  

 

Snacks

Sort Blad – Fermenteret Hvidløg
Øllebrød - Skinke
Laks – Agurk - Rygeost

Røget Makrel – Rør

 

Vores Brød -Smør

 

Menu

Sorte linser – Skaldyr – Blomkål

Selleri – Brunet smør – Dild – Citron

Kylling Teriyaki - Løg - Brød sauce

Okse “Wellington” – Svamp

Gulerod og Yuzu

Æble kage

 

 

Hele menuen  695,-

Vinmenu 695,- 

 

vi tager gerne hensyn til allegener eller vegetar menuer

mod forudbestilling senest dagen i forvejen 


Hele pakken 1425,-

Velkomst 

Menuen 

Vinmenu 

Vand m/uden brus

Bestil bord her
Vi skifter vores menu efter sæson.
Vi køre den gerne 2-3 uger. Følg med her på siden hvor vi giver informationer om hvad der tilbydes. 
Der kan være ændringer i menuen på dagen, så dette tages der forbehold for.